Rambo The Video Game PS3

jocuri

5 Review(s)
Rambo: The VideoGame este un joc de actiune de perspectiva un first-person shooter care permite jucatorilor sa se puna in locul lui John Rambo intr-o calatorie violenta cu secvente iconice de actiune de la cele trei filme originale legendare Rambo. <...
Cod: 95484 / 17324
Disponibilitate: In stoc
Producator: Diversi

128.98 RON

128.92 RON


Case Smart

Rambo: The VideoGame este un joc de actiune de perspectiva un first-person shooter care permite jucatorilor sa se puna in locul lui John Rambo intr-o calatorie violenta cu secvente iconice de actiune de la cele trei filme originale legendare Rambo.
First Blood First Blood Part II and Rambo III formeaza baza jocului autentic Rambo si cuprinde impuscaturi asasinate joc de cutite si multe alte actiuni.
Dezvoltat de Teyon Rambo: The Video Game include elemente precum terenuri distructive impuscaturi sub acoperire si elemente rag-doll pentru a asigura fanilor inalta calitate a actiunilor Rambo pe care intreaga lume o asteapta.
Jocul dispune de 15 nivele de actiune si poate fi jucat de unul sau mai multi jucatori. Se pastreaza vocile lui Rambo & Col. Trautman preluate din inregistrarile originale din arhivele Studio Canal.
Scenele jocului au fost create utilizand o captura in miscare de studioul reinnoit Alvernia care a fost responsabila cu MoCap in jocul 'The Witcher 2'.
Opinia ta despre produs


eden-lingerie.ro

Recomandari